Osvojite neograničen broj putovanja

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, pokreće međunarodno takmičenje u rješavanju poslovnog slučaja.

.

To takmičenje će studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rješavanju poslovnog izazova koji je zadala ova kompanija.

Učesnici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od avio-kompanija i ako uđu u uži krug, lično predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a na događaju u Budimpešti. Pobjednici takmičenja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tokom cijele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobiti besplatne povratne karte – koje mogu da iskoriste za odmor iz snova ili nastavak studija u inostranstvu.

Od danas do 25. marta 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na univerzitetima u okviru WIZZ mreže mogu da se prijave za takmičenje.

Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila 2018. godine. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da učestvuju na događaju u Budimpešti 9. i 10. maja 2018.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar