Nagrada za spot „Uvijek drugačija“ (VIDEO)

#NtoCrneGore

Promotivni spot Nacionalne turističke organizacije Crne Gore “Crna Gora – Uvijek drugačija“, dobitnik je nagrade za najbolju kameru na 20. jubilarnom Međunarodnom festivalu turističkog filma – ITF’CRO 2017 koji se održao od 8. do 11. novembra u hrvatskom gradu Solinu, u konkurenciji od preko 300 turističkih filmova iz 80 zemalja svijeta.

Kako je saopšteno iz NTO 20. jubilarni ITF’CRO/Međunarodni festival turističkog filma svake godine privlači sve veći broj producentskih kuća iz cijeloga svijeta koje sa svojim autorima prijavljuju turističke, putopisno-dokumentarne, kulturološke, ekološke filmove.

Održava se tradicionalno sa INTERSTAS – Me]unarodnom smotrom turizma, filma, krajobraza i KEA-CRO – Predstavljanjem hrvatskih gradova za Međunarodni Zlatni Cvijet, pod pokroviteljstvom grada Solina, visokim pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i predsjednice Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

„Ovo je druga nagrada koju je osvojiopromotivnispot “Crna Gora – Uvijek drugačija”. Podsjećamo da je u martu ove godine tokom sajma ITB u Berlinu u okviru međunarodnog takmičenja The Golden City Gate 2017 ovom spotu dodijeljena nagrada“, saopšten je iz NTO.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar