Infofest krajem septembra

#INFOFest

Festival informatičkih dostignuća, Infofest 2017, održaće se od 24. do 30. septembra u hotelu Avala Resort&Villas u Budvi.

Orgaizatori su saopštili da će to biti još jedno sadržajno okupljanje svjetskih i regionalnih tehnoloških lidera, eksperata i ICT poslenika, na najznačajnijoj ICT manifestaciji u ovom dijelu Evrope.

“Organizator priprema pažljivo osmišljen i kvalitetan program koji će obuhvatiti najaktuelnije tematske oblasti u različitim aplikativnim ICT domenima, kao što su državna i javna uprava, finansijske institucije, poslovni sistemi, telekomunikacioni operatori, proizvodno-industrijske i energetske kompanije, infrastrukturna preduzeća, obrazovni sistem, kompleks zdravstvene zaštite”, navodi se u saopštenju.

U fokusu će biti razvoj e-uprave i informacionog društva, tehnički i poslovni aspekti poslovanja ‘u oblaku’ /Cloud Computing/, komunikacione tehnologije i IoT /Internet of Things/, kao i bezbjednost informacionih sistema i tehnologija.

“Na programu Infofest 2017 je i nekoliko tradicionalnih konferencija, savjetovanja i edukativnih sadržaja koji, već dugi niz godina, predstavljaju specijalne Infofest programe, kao što su Međunarodna konferencija o regulatornom djelovanju u oblasti elektronskih komunikacija, Savjetovanje Digitalna teritorija pošte, Regionalna naučno stručna konferencija Pulse”, precizira se u saopštenju.

Infofest 2017 će imati bogat prateći animativni program koji doprinosi relaksantnog i ugodnoj poslovnoj atmosferi Festivala.

Ostavite komentar