Od 1. jula čak 4.572 zahtjeva za legalizaciju u Podgorici

Podgorica.jpg

Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine je odgovorno i organizovano pristupio prijemu zahtjeva i pristupio davanju informacija strankama koje su zainteresovane za legalizaciju, što potvrđuje činjenica da je od 1. do 12. jula primljeno i zavedeno 4.572 zahtjeva, a ukupno od početka legalizacije do danas 6.200 zahtjeva, saopštili su iz Glavnog grada.

“Posao ovog obima, svakako, nije mogao biti izvršen od strane jednog lica, kako se navodi u pojedinim medijima. Dakle, Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada i svi zaposleni u njemu su maksimalno angažovani kako bi svi zaniteresovani građani mogli blagovremeno da predaju zahtjeve”, naglašavaju u Glavnom gradu.

<<<Popović o legalizaciji: Nevjerovatno je da radi samo jedan šalter<<<

Ponovili su da se zahtjevi za legalizaciju primaju na šalteru Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine na Trgu Nezavisnosti, ali i u prostorijama Sekretarijata u ulici Vuka Karadžića 41, gdje je angažovan veći broj službenika, čiji je jedini zadatak prijem i zavođenje zahteva za legalizaciju.

“Dio službenika Sekretarijata će tokom praznika i vikenda biti dodatno angažovano na poslovima klasifikacije i sređivanja svih primljenih zahtjeva zainteresovanih građana, dok je ponedjeljak 16. jul posljednji dan kada zainteresovani građani mogu podnijeti zahtjev za legalizaciju. Svi zahtjevi se mogu poslati i putem pošte”, navode u Glavnom gradu.

Ž.N.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar